Äpplepaj och nektarin/jordgubb...

Japp det var de smulpajerna jag gjort idag, fast på ett annorlunda recept än sist. Istället för socker hade jag havregryn och GUD vad goda dom blev. nektarin/jordgubb smakade verkligen sommar och med vaniljsås till det, mmmmmmmmm va gott.

Super enkelt recept och det tar totalt 25 minuter, allt som allt.

100g. smör som smältes och svalnas lite
3 msk socker
1,5 dl vetemjöl
1,5 havregryn

Blanda samman socker, mjöl och havregryn och rör ner i smöret, sen smula massan över lvalfria frukter eller bär i en smörad form in i ugnen i 15-20 minuter på 200 grader. varmluftsugn 180 grader.

Supergott, superenkelt och supersnabbt =)

Nu ska Anna jag och Martin gå ner och ta en kaffe på cafét och Mauricio ska gå och jobba.
Sen hyr vi nog en film.

Trevlig lördag

Det blev inga foto idag heller...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0